Тебе я знов не помiчаю...

         Натхнення тут:
          http://www.stihi.ru/2017/06/03/2547


Тебе я знов не помічаю...
Але це ширма від людей,
Бо краєм ока все вивчаю,
Кохану постать тих ночей,

Що ми з тобою разом вкрали,
У полі чистім провели,
Бо одне одного бажали
І нас вінчали янголи...

Літали в небі наші душі,
Та повертались до рання,
Хоча обоє не байдужі,
Та доля й досі ще сумна......

Тебе я знов не помічаю,
Царице, світ моїх очей,
Одне лиш подумки благаю,
Дай, Боже, дивних ще ночей...


  П.В.М.      23.06.2017г.


Рецензии