Тепло. I бабки розлетiлись..

Тепло.
І бабки розлетілись.
Нема набридлой мошкарні.               
Ми непомітно посварились
тієї спеки після злив.               

Чумна та ніч: 
з порогу думать,
сварок так коляться гвіздки , -
і, залишивши кров на струнах, 
вести з гітарою двобій .               

Слова
в безсилій тяганині,
а ноти
жалять, як змія , -
буду чекать кінця неделі,
як не помру
до ранку
я.

22.06.17.


Рецензии
А куда ж улетели бабки ?
Они наверное гитарную музыку не любят :)
С улыбкой и добрыми пожеланиями

Владимир Диканов   12.07.2017 17:32     Заявить о нарушении