Повертайся живим..

Я звичайно чекаю! Від тебе, від рідного, милого.
І вдивляюсь з надією в теє натерте скло,
Що прийде листоноша й конверта віддасть із силами.
Я сумую й чекаю... Від тебе нічого давно...
Як без мене ти там? У дворі пахне часто дощами.
Є тумани. І зірки буває трапляються вдень.
Повертайся живим. По тобi я сумую коханий.
По очам волошковим. По серцю, що горе заб'є....

22.06.17.


Рецензии