Заручники Свободи i вропи

Закони всі на важелі поставив…
Раніше були що, та що тепер…
Ті людяніші були, значно кращі…
Від цих що балом правлять від тепер…

Що і казати чиста є Європа…
Ми зачинились як один в собі…
Не хочу бути в образі пророка…
Цей шлях нас всіх у пастку приведе…

Всі по хаткам засіли наче вовки…
І дивимось коли кінець прийде…
Живемо наче як один в безодні…
Всі разом, але кожен по собі…

Заручники Свободи і Європи…
Шукали щастя, щастя не знайшли…
Посили де душевні є не в моді…
Там щастя нам ніколи не знайти


Рецензии