Сонет 92 из цикла Вильям Шекспир по иному

"Ты от меня не можешь ускользнуть..."
 Вильям Шекспир. Сонет 92

Залежить тільки лиш від тебе мій талан,
Життя моє миттєво закінчИться,
Коли узнаю - ти  коханням запалав,
І будеш з іншим ти тепер любиться.

Нема для мене найстрашнішої біди,
Чим смерть моя від друга мого зради.
Бо серце відчува і вірно зна завжди,
Що буде лиш тебе в житті кохати.

Ти зрадою мені не зможеш досадить,
Бо я з життям відразу розпрощаюсь.
Тому у незнанні я стражду, маюсь,
Щасливий я тебе  лиш одного  любить.

Невірним можеш бути, тільки я
Про це не хочу знать, любов моя! 
 


Рецензии