Передчуття кохання! на украинском

 Люблю - живу передчуттям,
Хай буде недосяжна мрія;
Що маю - все тобі віддам,
Чи віриш ти моїм словам?
Все ще живе моя надія!

 Люблю - в коханні я поет,
І в віршах - пристрасний коханець;
Одне життя - один сонет,
Любов - єдиний свят сюжет,
В душі пустельній це останець!

 Любов - останній бастіон,
За нею пустка й безнадія;
Ти скажеш: "Марення і сон!"
Це добровільний мій полон,
Це заповітна моя мрія!

 Любов - це все що в мене є,
Любов - це захист і спасіння;
Життя фонтаном просто б'є,
Любов старі гріхи омиє,
Любовм- це плата за терпіння!

 Любов - останній бастіон,
Нема куди вже відступати;
Здаюсь, бери мене в полон,
Для мене твій - це мій закон:
Забути, зникнуть чи кохати!

 01.04.2003 р.

_____________________________________________


Рецензии