It of suppressors Weak before the boiling brownium

         ***

 Генераторщики генераторов подавленья
 Слабы пред кипящей броуниадой
 Делателей с едиными высшим целями,
 Слабы пред застывшими льдами
 Наблюдателей сверхъединства полями,
 Сильны хаотистов тепличностью
 Что графически вид чрез апатию,
 Кнут и пряник для их Провидения:
 Зной с морозом и прочим стихийным...


         ***

 ccp-синие стихи ру
 20-06-дата обновления

 picture FIGURE 7: How the Law of Large Numbers Works goo.gl/RFgbYV goo.gl/C7fFTu

 related to 'Generators suppressors':

 HOW TO MAKE A SILENCER SUPPRESSOR FROM A …
 goo.gl/MHCLco

 SUFFA PROJECT: March xxxx - blogspot.com
 goo.gl/YKP9gt

 State Of Decay Walkthrough Part 3 - YouTube
 www.youtube.com/watch?v=cgHG92lFY_8

 State Of Decay Walkthrough Part 4 - YouTube
 www.youtube.com/watch?v=0uK0KCAL9No

 induced generalized tonic-clonic: Topics by Science.gov
 goo.gl/ezfN6a

 laccaria bicolor genome: Topics by Science.gov
 goo.gl/XMQBu9

 Generatorshchiki generatorov podavlen'ya
 Slaby pred kipyashchey brouniadoy
 Delateley s yedinymi vysshim tselyami,
 Slaby pred zastyvshimi l'dami
 Nablyudateley sverkh"yedinstva polyami,
 Sil'ny khaotistov teplichnost'yu
 Chto graficheski vid chrez apatiyu,
 Knut i pryanik dlya ikh Provideniya:
 Znoy s morozom i prochim stikhiynym...

  Generators of suppressors
  Weak before the boiling brownium
  Workers with common higher goals,
  Weak before the frozen ice
  Observers of superunity by fields,
  Strong chaotist hothouses
  What graphically is the appearance of apathy,
  The stick and the carrot for their Providence:
  The heat with frost and the spontaneous etc...
 


Рецензии