Не любив

Ні рамок, ні кордонів я ніколи не любив,
ні правил всіх вигадників квапливих.
Я визнавав завжди політ легкий птахів,
і волю серця,  й похибки віршів можливі,
і ритм д;хання нервовий, рваний, злий,
наперекір повчанням аж занадто строгим,
і право - буть самим собою. Не сліпий,
я вибирав свою, хай непросту,  дорогу.


Рецензии