Измамността на самотата

ИЗМАМНОСТТА НА САМОТАТА
Богата е,
богата самотата.
Кой казва,
че самотникът е зле?!
Той има
времето на свободата
за полет
из вълшебното поле.
Пространна е,
пространна самотата.
Кой казва,
че самотникът е зле!?
Мие се
в магиена позлата,
прекипнала
в сърдечното поле.
4.02.2017 г.


Рецензии