плин

жорна божі мелють повільно
але впевнено мелють жорна
як повільно та впевнено
родить збіжжя рілля чорна
як повільно вступає осінь
до весни стрімкої шаленої
ще місяців дев'ять-вісім
то радіймо
повільному літу зеленому
щастя нам усім


Рецензии