С чево п я спал ф штанах

Да бабськых ва в падваль.
Бо ж Ленін сэjшэн-пляц ф шызарнь

Здесь нет Учітелеj.
І Эзотэрік нет ш.
Кому какое дельц,
Шо пышым абы ек сь.

Мы самы всэ взнаем
По полоЖэнь фсех жэньк.
А нашо Звёдыj Свет
Ля рыл якых.

Свынечых Поросет
Ны наплодыв зе j Сет.
А сетуем ці не,
Шо не вжэ j в іньТерНет.

От в нашому сіле
Свірепыj ны ш наjдэш.
Бо в Рыловычах е
Оно Парепк.

А шо соша тібе!
Дак это ш хорошэ,
Калі па мордзі прэ
Во сборна МыВыДэм.

І вот мы в ШОС уш фсе.
Там бэндзе, оj, ек мэд.
А в 22 лець
Шо вчвэрыця в слыпэньк?

Да-да, вжэ в бесь ташкент.
Ны нада навыть ельк,
Коб воздух смрадн ув прах
Да і дышать улад.

Луна лі даст пынькам
Ув пэjсы таракашк.
І раздзілённа тьма
Уж водочкі спознат.

Разваляцца все стра,
На ктурых но Серп-страж.
І вбачытэ фш СіБір
І j Сухыj Бір К.

К СаБе Ж грыбе Ізот
Вот эты j ФельЕjТон Ш.
Бо ш жыд прыбрав пад зад
Фсе хваjны рваны плацьць.

Ах, ты чево к Паш-Шах!
Да мы жэ гонь с Сашком!
І чэрво смычэ но
Якубіч гынды во зь.

Ну, шо ш, імперіj зла
Залупыця сама j,
Колы но русіш шваjн,
А ны вампірыща.

Прыдуматы ш вжэ над,
Шоп навытькы j в метрах
Крычев хтось сэjшэн в шваль.
А Ленін не Казак.

...ну, j кажэ во ж шпана,
Шо j я jім задолЖаль


Рецензии