Пiшов...

- «Пішов ваш поїзд!» - фразою хоробро
злорадний юний, так бува,  кольне атлет.
Що скажеш тут у відповідь? Пішов - і добре!
Бо пішки не стоять, а теж ідуть вперед.

Підемо пішки й вам махнем рукою,
І світ, не поспішаючи, розглянем на ходу.
У піших перевага – дах поїхав. В них над головою
немає даху, що зірки скриває на біду.


Рецензии