Спинiть Землю! на украинском

 Називають секс коханням
В божевiльному чаду;
Вже ні таїнств, ні вінчання!..
Спиніть Землю, я зійду!

 "Миротворець" з автоматом
Сіє смерть, вогонь, біду;
Кат, хоч зветься демократом!..
Спиніть Землю, я зійду!

 Лиш калина біля хати
Замість вишень у саду;
Не вкрадеш - не будеш мати!..
Спиніть Землю, я зійду!

 Змій зелений та наркотик
Гублять душу молоду;
Біла смерть - жахливий дотик!..
Спиніть Землю, я зійду!

 Кров і смерть брудним потоком -
Всі ми в першому ряду;
Фільми п'єм з отруйним соком!..
Спиніть Землю, я зійду!

 Піп страшним судом лякає:
"Ось я вас!" З ума зійду!
"Віра" в серце проникає!..
Спиніть Землю, я зійду!

 01.06.2003 р.

_____________________________________________


Рецензии