Вiршi писати хочеться менi

Вірші писати хочеться мені
Та смуток всі рядки мої займає,
У всіх словах вливаються гріхи,
Мої гріхи, у вечір на світання.

І про любов писати й говорить,
Бо з нею усе ніжно і так гарно,
Любов іскриться у очах твоїх
І посмішка солодка, наче мана..

А пристрасть лізе знову у ряди,
Збиває такт на диханні щоночі.
Тихіше ти...і коник хай сидить
За грубою, що заважати хоче

Вірші писати хочеться мені.
Ідіть до біса, я не кличу тугу.
Любов пробачить всі мої гріхи,
Любов почує, бо уміє слухать..

19.06.17.


Рецензии