Я верну до тебе

Ти знаєш: я верну до тебе,
На ноті музики, дощу,
Тобі баритися не треба,
Любов моя, як світла струм!

Ти знаєш: я верну до тебе,
Південним вітром і твістом,
А ти зустрінеш мене тепло,
Душа злилася вже давно!

Ти знаєш: я верну до тебе,
Ніде не зникнути мені,
Обіймеш ледве просто неба,
Солодким словом уві сні.

Ти знаєш: я верну до тебе,
Тим світлом дня, душі,
І моє серце у тих жменях!
Ти просто залишись ..

Ти знаєш: я верну до тебе!

18.07.17.


Рецензии