Спалюе хтось в осiннiм саду

Спалює хтось в осіннім саду
Минулеє літо.
Хтось в полум'я те кинув
Минуле життя!

І згоряють без слів
Фото старі і листи...
Раптом побачу на попелі 
Неспалимі слова:
«Люблю, пам'ятаю...
Клята війна!..
Я біля серця тримаю
Вишиту хустку твою,
Спасенний твоєю любов'ю!
Чекай! Повернусь!»

Жінка похило йде вдалечінь...
Я не знаю, чи дочекалась вона?..
Чи прийшов?..
Чи було з ким читати
Трикутник воєнний???


Рецензии