Менi не снишся ти чому?

Мені не снишся ти чому,
В глибокій нічній тиші
І в подумках я не знайду,
У мріях ти не прийдеш?

І більше серденько не мре,
І не палають щоки,
Душа тобою не живе,
Коли ти поруч — спокій.

Невже затихло без життя
Емоцій станом шквалу,
Так довго і протяжно там
Заснути що не сталось ?

І в пам'яті не вірю я,
Що образ той забутий,
Розбите серце по горням
Не здатне знов відчути.

17.06.17.


Рецензии