Весняна тиша

Весняной тиші хочеться бува,
Де абсолютно щастя повні шати,
Життям там пахне молода трава,
Там  ніч кидає зірки, щоб кохати.

Залюбленим у травень, по зимі,
Із килимів небачені доріжки.
І в місячному сяйві, як німім,
Змочили краплі равликові вічки

І в далеч прохолоди назріва
Тривога днів і сумнівів букети,
Вся гама почуттів і глибина:
В душі великій  сплячого поета .

17.06.17.


Рецензии