***

Літні ночі солодко-гіркі,
Темні і яскраві одночасно.
Небо запалило вже зірки,
І вони палають так прекрасно.
Літні ночі, я вас бережу,
Наче незбагненну таємницю,
І нікому,окрім вас, не розкажу,
Що вночі моєму серцю сниться.


Рецензии