Кохана моя, свiт очей...

Кохана моя, світ очей,
Мене пробач,
Не повернути тих ночей,
Той ти не плач...

Уже не поряд, уже не вдвох,
Душа навпіл,
Другу надав нам долю Бог
Для грішних тіл...

У снах ще будемо вертати
Щасливу мить,
Коли вуста міг цілувати
І це п'янить,

Але не більше і не менше,
Бо згаяв час,
Остання зустріч, а не перша,
Нас вогник згас...

Хотів би дуже, молю Бога
Та все пусте,
У кожного своя дорога,
Життя іде...

 
 П.В.М.   16.06.2017г.


Рецензии
Потерянно время,, как то грустно звучит....кохана бы обиделась ☻
http://www.youtube.com/watch?v=pkKJCmjD4fI

Анастасия Истомина 2   16.06.2017 15:01     Заявить о нарушении
ЛУЧШЕ ГОРЬКАЯ ПРАВДА, ЧЕМ СЛАДКАЯ ЛОЖЬ...
СПАСИБО ЗА КЛИП!!!

Владимир Прохода   16.06.2017 15:18   Заявить о нарушении