Це почуття вбивае душу

Любов - це прекрасно,
Любов - це чудесно,
Горю від болі я в огні ,
Немає межам простоті.

Це почуття зриває душу,
Це відчуття вбиває...,мушу,
Визнати, що це любов,
А не просто моя гарячая кров.

Це почуття не має меж,
Воно вбиває без обмеж,
Серце б'ється, як в тумані,
Не бачить світу, ти в обмані.

І тіло ,немов, заніміло,
І очі ,немов, запотіли,
І серце мучається в пітьмі,
І ноги печуть неначе в огні.


Рецензии