Коханий...

Коханий, коханий, ти завжди зі мною.
Я ж так відчуваю тебе.
Здається, що поряд, що ти за спиною.
І руки обіймуть мене.
Коханий і любий, то ти ж моя зірка.
Лиш світло бачу твоє.
Та як же без тебе  в житті було гірко.
Минуле то вже не моє.
Коханий,коханий, дивись мені в очі.
Крізь них душа промовля.
Аби тільки поряд, хай кожної ночі.
Над нами любов замовля.
Коханий і любий, єдиний ти в світі.
Та кращих за тебе нема.
Бо ти ж через серце... кожної миті...
В руках  мою долю трима...


Рецензии