World

Світів багато є у мене, там і веселі, і сумні,
Є ті, що дотикають неба, є ті, що бачимо лише у сні...
Є світ дитинства, казки, мрії, де затишно і тепло нам,
Є світ кохання і надії - його нікому не віддам!
А ще світи є, де дощі йдуть, і сумно, й біль до гіркоти,
солоне море крові й люті... Страшні й жахливі є світи.
Але який із них реальний? Нам невідомо поготів,
В І-неті теж ми віртуальні, один він з безлічі світів...


Рецензии