Було б легше

Було б легше не знати один одного
І не дивитися в очі
Було б легше, щоб все по колу
Навіть твої ночі

Було б легше нам не закохуватися
Щоб не боліло потім
Я посміхнуся, якщо ти погодишся
Ти посміхнешся в кульбабі жовтій

Щоб не бачила мене ніколи щосили
Ніколи не бачила
Щоб наші очі один одному були чужими
Щоб за все пробачила

Між нами ж не просто різниця в парочку білих стін
А цілі прірви, пустелі й північні полюси
Між нами величезний вітер, можливо і теплий він
Та мінус того кохання, все ж малий ще за щастя плюси


Рецензии