Щасливим будь. Забудь..

Щасливим будь. Забудь,
Що я живу на світі,
Забудь, куди йшов путь
І де зустрів нас  вітер.
Щасливим будь. Не плач:
Я пам'ятаю в вічність.
Іще знайдеш тепла,
Ще запалають свічі.
Лишився крок, мабуть,
І ось вона – дорога.
Щасливий будь. Забудь.
І не чіпай наш спогад.
Приспиш і біль, біду,
Знайдеш і серця частки.
Забудь про все. Забудь.
Щасливим будь. Я щасна.

15.06.17.


Рецензии