Пiд музику Вiвальдi

Під музику Вівальді, Вівальді, Вівальді.
Під музику Вівальді, під хугу за вікном
журитися давайте, давайте, давайте!
журитися давайте, про це, а ще про то

Ви чуєте, як жалко, як жалко, як жалко?
Ви чуєте, як жалко і безнадійно як
заплакали сеньйори, дружини їх, служанки,
собаки на лежанках і діти на руках?

І стало нам так ясно, так ясно, так ясно,
що на дворі негода, як в серці десь у нас,
і що життя даремне,і що життя прекрасне,
і що будем щасливі, коли-небудь, Бог дасть.
 
І тільки ти мовчала, мовчала, мовчала
й хитала головою сумній любові в такт.
А після говорила, - верніть усе в начало,
ми все почнемо спочатку, коханий мій, і так ...

Під музику Вівальді, Вівальді, Вівальді,
під музику Вівальді, під славний клавесин,
під скрипок переливи, під завивання хуги,
домовимся любити навзаєм, що є сил.

- Олександр Величанський


Рецензии