Не тримай

Не тримай ти мене, пусти...
Я жива, я вчуваю болю.
А у грудях те серце не спить,
Не тримай же мене у неволі...

Тут немає моєї спокути.
Тільки рани і розпач, і болі,
Сльози очі мої каламутять,
Відпусти і не клич за собою...

14.06.17.


Рецензии