Полумя нема

Полум’я нема
Нічого нема
Дякую за те
Що нагадав
Так багато справ
Час іти
Біжи
Та не пали мости
Не залишай
Ніякого попелу
Бо розпалю
Із нічого вогнище
Я можу стати
Чиїмось сховищем
І чимось іще

Постав пам’ятник
На сході і заході
І не приходь туди
І не приходь туди
Я буду стримувати
Вітри
щоб полум’я
Гріло
Завжди


Рецензии