моя тиха зоре...

Я дивлюся на тебе. В очі
І немає нічого ріднішого
І немає кращої ночі
Нема за тебе  ніжнішого

Над нами здіймаються зорі
І Б'є прохолодою вітер
Але з тобою так тепло, й поволі
Зцвітаємось ми мов квіти

Щодня я радію і тішуся
Коли між нами бушує море
лиш в твої обіймах назавжди я лишуся
І зватиму завжди - моя тиха зоре


Рецензии