Hi, нi нi слова...

 Ні, ні ні слова, ні півслова.
Ні правди, ні півправди, ні брехні.
Вони сприймати просто не готові,
Те що важливим видалось мені.
Я тут де кожен день вбивають,
Де діти-сироти, де вдови-матерІ,
Де невідомих сотнями ховають,
Створивши спеціальні цвинтарІ.
Там де вони лиш недоречні пости,
Лиш гра в амбіції і правоту,
А тут, в полоні жалоби і злості,
Напишеш фразу, та на жаль не ту…


Рецензии