Украинская полноценность

Українська повноцінність

(Сонет)

В людській тривалій чи короткій долі
дні журавлино в небуття пливуть.
Хоч що, фізичні та духовні болі
і за порогом й на печі знайдуть.

Та ж доля часом вигне, як тополю.
Злигодні хтозна звідки упадуть.
Волошки й маки у праотчім полі,
зацвівши рясно, згодом відійдуть.

Порадує чи засмутить Вітчизна,
збурунивши в душі синівський дух.
Ударять в очі золото й синизна
між палаців та з глини розвалюх.

Одначе світ народ наш кращим визнав
попри усіх трагедій та недуг.



––––––––

©Анатолій Загравенко.


Рецензии