Сонет 47 из цикла Шекспир по иному

  «У сердца с глазом – тайный договор…»
  Вильям Шекспир. Сонет 47

Живуть завжди у згоді моє серце й очі ,
Один одного в намаганні виручать.
Коли без тебе я — немовби морок ночі,
І  сліз ніяк не можу я угамувать.

Печаль наводить моє серце, завмирає.
Якщо воно  не відчува твою  любов,
Лиш тільки очі тебе бачать знов,
Частіше битися  відразу починає.

Нехай від мене  навіть будеш ти далеко,
Та твій іконний образ назавжди в мені.
У мріях зустріч нашу уявлю я легко,
Миттєво загорюсь тоді, як у вогні.

Твій образ милий назавжди в моїх очах,
А в серці лише ти, і наяву, і в снах.


Рецензии