Gorim - Увi снi

Я відправлю листа
За тобою міста
На ніч з собою
Візьму я заплакані вікна
Радощі чи дощі
Радощі чи дощі
Відчувати...
Сподівалися сльози на сміх,
Але розум малює
Тебе уві сні.
Сьогодні дощ
На стінах краплі
З ким ти плануєш
Бути завтра
Твій тихий подих
Стане паром
Сонячних днів забракувало
Ало...
Хай доля несе
Хай доля несе
Хай доля несе нас
У різні боки
Буде зламано все
Буде зламано все
Буде зламано все
Що було нівроку
Моє серце як сталь
Твоє серце як сталь
Нас обох не бере стрілою
Я відправлю листа
Я відправлю листа
Тільки мокрий асфальт
Один на один
Зі мною...


Рецензии