Червень

Червень – достигли черешні,
З поля в вітрах сонне сіно.
Червень – червоне, гаряче,
Зв’язане снопом проміння.
В небі щоночі зірниці,
Дощ такий теплий, ласкавий,
Стежечки край чорнобривець
В літеплі листя купає.
Вранці трава в синіх росах,
Ввечері в росах жовтавих.
Червень – в чорнявім волоссі
Крапельки зірваних ягід.

Ольга Соколовська ©


Рецензии