Молодость

І понеділок знов минає,
За ним вівторок, середа,
Куди? Цього ніхто не знає,
Але із часом в нас біда...

Злітає молодість у небо,
Співає голосно вночі:
-Мій часе, я уся для тебе,
Не задувай моєй свічі.

Але як зорі догоряють,
Вогонь палать перестає,
І усі крилоньки зникають,
І день нам справи додає...

Та знову ж понеділок буде,
Вівторок свій поверне час!
Але подумайте лиш, люди:
Чи буде молодість ще раз?..


Рецензии