Ранок

Р А Н О К

Небо сіріє в просторі.
Туман огортає блакить.
Жевріє ранок поволі.
Тягнуться сизі хмарки.
Сирістю пахне.Та свіжість
Наснаги душі додає.
Млявість спадає і сила
Воскресла в душі!Повстає!

10.1017р


Рецензии