Не знаю

Як кохаю?Не знаю.Немає тих слів.
Та мій розум не вигадав інших.
Наче в серці палають сотні вогнів.
Наче світло, що світить в найглибших...
Як кохаю?Не знаю.Та я кожен час
Зачаровуюсь, любий, тобою.
Лиш благаю, щоб день мій завчасно не згас.
Щоб тебе закохала собою.
Як кохаю?Не знаю.Та так, що болить
Моє серце, коли тобі йти.
Тільки потім я чую, як смуток бринить,
І спокОю мені не знайти.
Як кохаю?Не знаю.Не ті все слова,
Але душу віддала б за тебе.
Тільки б поряд, і зараз, та най час спливА.
Аби ти тільки ти Мій і до Мене.


Рецензии