Я помирала, - рятував вiн!

Я помирала, - рятував він!
Він рятував, хоча навіщо...?
Була не права, та мовчав він...
Мовчав і пішов геть навічно...

Пішов тоді, коли збагнула ...!
І виправилась вже тоді !
В житті я горя доторкнулась...
Та, скільки солі я не з'їм...

Пішов... І я тепер "осліпла".
На дотик,
      рухаюсь,
              руками...
Неначе погасили світло...
Яка пітьма,
           Посеред,
                Нами...

10.06.17.


Рецензии