З прыв таннем!

Пацяклі ракой думкі звыклых хваль.
Нарадзіўся спеў - уваскрэсіў даль.
Вы, радкі мае, чарадзейныя,
На пазыку дням дабрадзейныя!

І скрыпіць пяро гучным голасам.
Душу падлячу добрым допісам.
Праглыну свае супярэчнасці,
Дараваць буду недарэчнасці.
07.06.2017


Рецензии