От вага, коб ва школк

Прыгласіць с пар Стрылков!

В Вороцэвічах был,
А воротц ны j знаjшов
Гэтоj во странныj хтось,
Шо ж на шыза похож.

Ну, куды тобі стіл,
Да щэ j, мо, ув бісов,
Раз ф штанцах ільняных,
Да щэ j, ох, з бородо ж!

А щэ ж с торбо во ходь,
Да таксамо ляно.
Ну, зу7 прам дурныj,
А не славныj пііт сь.

Так шо в бандав знаjдзёсь
Ты шэ і самолёт,
Коб кудыся от школ
Да быстрэj, а то в лобк.

І мы думав, кудо ж
Пак заjті во в тоj дом,
Скуль лытеть 100 дулёв
Да с-під рыжынькых говц.

От мы раз... і праз пліт!
Так! Товарышы звірск!
Я тут шося чево-т
В свэjі торбань прыпёр.

І посілы кружком
Дэсь, мо, с 7 комароф
І заслухалысь так,
Шо кабан аж нарвавсь:

А ну гэто тут шо?!
Я вам дам гондэ шклов!
А ну дрова грузім
Да тэj свынцы вызы-к.

Чы ны так завшы вовк
Да пудкрадьватц до коз?
Гот пак да!.. ерунда,
Шо мы вам во наплёф зь.

Ну, гармошку прышов
В твар просыты, коп-шоп
Да награтысь хоть вволь
Посля дыкых паршов.

Бо ведзь был музыкант
Уж завжды ваш і Орд
І на скрыпоцы грав б,
Но штоп вштопаты жовч.

Вот і зарыкы даj б
Нам хатя бык бычка,
Мы б далы уш овса
По за самы ушшач.

Гэj, да дэ ш вам тут раj.
Ты іды шэ возьмы
Тую тулочку, згынь,
Шо коштуен тёлк 3.

Вот нам і астаёцц,
Шо но клацаты во
Да дубасіть сычов,
Шо по школах явдошк.

Вот вам на за наш щот
Шэ штук 5 товст кніжонк.
Бо собрав за счот страв
Коj-какі зь ганаРарк. Мы жівём без мясов.
Но працуем, як совк.


Рецензии
Мудрена зело мова у тя,
Аки глянул, так и понял,
Суть видать с боку и вкось,
Чей ум остр, того в сенокосъ,
Коса, серп, страва дум,
Метлой доз с трибун.
Хотел прямо - в упоръ,
Не, батько, ты не таков...
Кто ж лень свою гнул -
Шепать в нато курь .
Хай Орда грянет вновь,
Сибирь - наш Iстокъ .
С уважением,))



Рунаръ Велесов Рогъ   12.06.2017 22:49     Заявить о нарушении