***

Ааламдагы жылдыздар болбогондо-

Акшамдагы асман кандай болор эле?

Сансыз кыздар арасында сен болбогондо,

Анда менин жашоом жансыз болор эле.

Биз-алыспыз,аны билип,моюн сунуп,багынам.

Айтпаганга алым жок:

Сени жаным сыздагыча сагынам.

Санаалашым,ынагым болбойсун сен,

Ташбоор тагдыр мага жазган сынагым-сен.


Рецензии