Я с Рус та Вэли ш Шата,

Відіш во, шо васьСасьДамш?

Тут я стішок прамо раптом создав:
Нет нічево інтереснеj мадамк,
Шо шося во да ля мні шчось сплыла j.
А я вуж іj васьПылав ш!

То не ля вам это ш сказано в Дхарм:
Всё оддаваj, но нічо не жалаj.
Да не во ж туто была как-та твар:
Не! Тока зь дзетачкі хваjн.

І мы ф прабірачку гадасцеj фкап.
І на-на-на! Хоць куда в святы шкап.
Ібо жэ муж-то чаво-то не вмаж ць.
Вот во у чом ш сатана,

Маjскія цвеціКі зь ва фэjс-букХах!
Как вам не сорамна бабк абіраць?
Да не распусціца хаj ж та гавнярк,
Шо вельмі нраВіця Васьц!

Не! Бог неровна саздав:
Дзе ш тая Карма j Суцьба ль.
Мы паламаем хмызняк,
Раз вуж балотц асушаjм!

І палетела ву дыч альшына,
Шо мы 100 лет гадавав.
Ну, пра берозы j дубы цяжка аж
І спомынаты ятвяжск.

...от я ш родю счас с пынька
Да й во ля вам калача ж


Рецензии