Мы тут ехали из Китая к вам

Да вот как-то і до j шізеj!
Там гармошэк дают жэ в псень

Мы тут зары во вам покажымо
Прамо ш зарыво кажон дэнь!
І ныхаj но шэ шося скажэ хто
Про во прама-тКі ш шаманэj.

Мы доjіхалы гонды наміртво фш.
Ну, куда бо ты в боты лезьш
Да в попсу во ці j Нагузараваj.
Гэ! Да нет! Мы сільнее фсех!

І поюць уш, дывы, нагуАльЧыцы
Прам нагые, га-га, тут бык сь.
І па радзівцы дівцы пранічкав
Гіп-гіп-хіп-с!.. з Гімаляев мыш!

Как эт, как ета в рестаряньчіце
Да са j боскамы не ву j шлеjк.
Нада ж якся-то падЗараБліваць
На j блівоціньцы гамашэj.

Вот какая в марсь прапагандачка
На каналіке ёлупнеj:
Мы будзіjцы і дажэj наватКі зь
Щося ат праМА J этнос дзець.

Ну, а в нас мова-то какая вуж?
Не метеліма жэ j чарцеj.

...бо жэ во как пціч хлебк жуець


Рецензии