Душа

Так не повинно бути –
Потрібне моє життя
Планеті, державі, людям.
А кому потрібна душа,

Що плаче так зненацька
І вічно у пошуках щастя?
Але пожиратимуть страхи  –
У схроні ховалась вона.

Пройшла хуртовинна зима,
І сонце весну зустрічає,
Але та душа все страждає.
Можливо, хворіє душа?

Хронічна самотність –
Хвороба моя.
І сум відчепиться не може,
А страх той вбиває щодня.

Я хочу прогнати той морок,
Позбавитись важких думок.
Не знаю: чи хтось допоможе
Чи просто піду до зірок…

5 березня 2017 року


Рецензии