Укра нською мовою звертаюсь до тебе...

Мріяв вiрш я тобi присвятити,
Час спливав і я все  гадав.
Як найкраще менi це зробити,
Щоб вiрш серце твоє милував.

Приспiв:
Квiтонько моя, сонця ясний свiт,
Вродою своею затьмарила всiх.
Пригорну тебе, мiцно обiйму,
I вiд себе я бiльш не вiдпущу.

Українською мовою вiрш я складаю,
Бо росiйською вірш тобі вже складав.
Тож оцей вірш тобі вiдкриваю,
Адже душу свою я у ньго вкладав.
Приспiв:

Українською мовою звертаюсь до тебе,
Щоб увагу до себе твою привернуть.
Ти прийми купу квiтiв вiд мене,
Їх бажано до себе зумiй пригорнуть.
Приспiв:

Квiти цi я дарую вiд щирого серця,
Як ознаку палких почуттiв до тебе.
Незрiвнянна  красуня, нудьга мого серця,
Янгол мiй я жагуче кохаю тебе.
Приспiв:


30.09.2009г.                КЮН.


Рецензии