То щястя...

То щастя є тебе отак кохать.
Щоб безумовно, щоб до крику.
Так, щоб душа могла співать.
Щоб розтопило в серці кригу.
Так, щоб від голосу твого
Душа тремтіла, завмирала
Ти мій один, я ж нікого...
В житті своїм так не кохала.
Тож щастя є отак тобою жить.
Що від любові серце аж стискає
То ти -  мій день.Ти - кожна моя мить.
Кохання, як вогонь в душі палає.
Та я ж до віку не напьюсь тобою
То щастя є в житті отак кохать.
Аби ж то тільки поряд ти зі мною
Аби ж ім'я твоє, коханий називать.


Рецензии