В одвiчнiй круговертi

Твердінь і твердь умиті,
Квітують груші й вишні.
Три дні, три хвилі, миті-
Й "Христос воскрес!" І вишні

Ликують хори й дзвони,
Вславляючи безсмертя.
Яйце-райце червоне -
В одвічній круговерті.



13.04-02.06.2017


Рецензии