201 Мирославу и Лидиjи

Искрице

Анђелак
Мени дарак весели.
Анђелку дарак сам ја.
----
Чувар
Мој – Анђелак мили.
Дани у низу, ми смо исти.
----
Сунце
Осветљава мој дом.
Господе, хвала за дарове.


Фотографија
Мирослав Б. Душанић: Моја Лидија



Рецензии