Справа злочинц в

На майдані у столиці,
Люди гнівом оповиті,
Вимагаючи від влади
До Європи прямувати.

Щоб людей спровокувати
В натовп почали стріляти
Крайні праві радикали,
Потім з схованок втікали.

Одурені люди, звісно,
Сприйняли новину гнівно,
Охоронців стали бити
І полум’ям їх палити.

Цим, розлючені гвардійці,
За знівечені кінцівки,
Стали натовп розганяти
І штухани роздавати.

Оцю бійку-колотнечу,
За що люди досі плачуть,
 Провокатори вчинили,
Потім владу захопили.

Не узнаєм, - хто стріляли,
Хто, ці нелюди, вбивали,
Бо вони зараз у владі,-
В кабінетах і у Раді.

Спава злочинів закрита,
Таємницею повита.
Деколи в ефір звітують,
Буцімто її готують.


16.04.2017 року.


Рецензии