Королiвськая печатка на украинском

 Знайшовши королівськую печатку,
Ми будем нею лущити горіхи;
Чи від нудьги, а чи заради втіхи,
Ти ситий - щастя, от і все в порядку!

 Здобувши самого Грааля чашу,
Ми будем наливати в неї пиво;
Верх задоволень - нащо нам те диво?!
І пиво розпалить уяву нашу!

 Ми в Індії подивимось на стовп залізний,
Побродимо між Стоунхенджу мегалітів;
Заліземо в Ель-Гізі в піраміди,
Наш світ малий та нескінченно різний!

 На Джомолунгму граючись залізем,
І вздовж, і впоперек пройдем Північний полюс;
В Ла-Скала заспіваєм на весь голос,
Та все те - кольоровий телевізор!

 Ось світло зникло і кінець розвагам,
Лиш пляшка та побільше бутербродів;
Бредем в "нікуди" на чолі народів,
Сліпий веде сліпих під сірим стягом!

 27.07.2004 р.

_____________________________________________


Рецензии